1. Olağan Genel Kurul Duyurusu

ONKOLOJİK BAKIŞ DERNEĞİ
1. OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Onkolojik Bakış Derneği Yönetim Kurulunun 08-03-2022 tarihi ve 6 Sayılı Kararı Gereğince, “Onkolojik Bakış Derneği 1. Olağan Genel Kurulu”” aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere 25-03-2022 tarihi Cuma günü saat 17:00’de  Cemalpaşa Mah. Fuzuli Caddesi Galeria İş Merkezi No:1018 Dış Kapı No:14 Seyhan/ADANA adresinde gerçekleştirilecektir.

Not: 1. toplantıda toplantı yeter sayısının sağlanamaması durumunda; 2. toplantı 04-04-2022 tarihi Pazartesi günü saat 17.00’de  Cemalpaşa Mah. Fuzuli Caddesi Galeria İş Merkezi No:1018 Dış Kapı No:14 Seyhan/ADANA adresinde yapılacaktır.

Onkolojik Bakış Derneği Yönetim Kurulu

Toplantı Yeter Sayısı İçin Hazirun Cetvelinin Kontrolü
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunması
Divan kurulunun oluşturulması
Faaliyet ve Denetim Raporlarının Okunması, Müzakere Edilmesi ve İbrası.
2022-2023 Yıllarına Ait Tahmini  Bütçesinin Görüşülüp Onaylanması
Yeni Yönetim ve Denetim kurulları Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi